Barion Pixel

Nevezés menete

1.   Kapitány regisztrál a nevezési rendszerben és létrehozza a hajóegységet

2.   Ha a hajóegység csapathajó- a Kapitány a rendszerben megadja a legénység tagjainak nevét, adatait, e-mail címét.

3.   A Kapitány befizeti az egység nevezési díját, így érvényessé válik a nevezés


Nevezésről részletesen

A hajóegység nevezését a Kapitány (Kapitány: a hajóegységben tartózkodókért felelős, hajóban ülő személy) kezdeményezheti. Egyszemélyes hajóegység nevezése esetén, ugyanez az eljárás menete.

A regisztrációs felületen belépve a Kapitány megadja a nevezni kívánt hajóegység paramétereit és a hajóegység legénységének nevét, adatait és e-mail címét.

A hajóegység nevezési díját a kapitány az online felületen, egyben fizeti be. Csak a befizetett nevezési díjjal válik a nevezés érvényessé.

A nevezési díj befizetése után már nem lehet módosítani az egységen. Ha mégis szükség lenne módosításra, akkor törölni kell egy egységet és újat kell helyette nevezni.


Nevezési díj befizetése

A nevezési díjat bankkártyával a nevezési felület kell kiegyenlíteni. A fizetés a Barion online fizetési rendszerén keresztül történik. A nevezési díj összege az esemény napjáig csak zárolásra kerül a bankszámlán, a rendszer az összeget az Átevezés napján emeli le a számláról.

Az esemény elhalasztása/elmaradása esetén a befizetett összeg azonnal feloldásra kerül a versenyző bankszámláján.

A bankok különbözőképpen könyvelik a pénzösszeg zárolást illetve feloldást. Emiatt elképzelhető, hogy a zárolt összeg feloldása után pár nap el fog telni, amíg az egyenlegen újra megjelenik.